Velkommen til
Danmarks bedste Bjærgningsvirksomheder
Velkommen til Danmarks bedste Bjærgningsvirksomheder

Vi tilbyder professionel bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Det har vi gjort i mere end 30 år, og vi ved derfor, hvad der kræves. Her på hjemmesiden kan du nemt og virksomt finde den nærmeste station, som kan rykke ud og tilbyde (akut) assistance til dig. Vores brede netværk af kompetente partnere er din garanti for, at du får en professionel løsning. Historikken taler sit tydelige sprog – vi har aldrig været udsendt til en opgave, som vi ikke har kunnet klare. Skal vi klare den næste for dig?

Simpel fremgangsmåde

Det eneste du skal gøre, er at finde den udbyder, der er placeret tættest på dig. Du kan eventuelt søge via postnummer. Derefter vil du blive præsenteret for kontaktinformationer og muligheden for at ringe op. Det er det, man kalder en simpel og overskuelig proces – og herefter vi parat til at klare bjærgningen, fritrækningen og bugseringen professionelt for dig.

Bliv en del af vores hjemmeside

Vi er altid på udkig efter at styrke vores hjemmeside med nye lokale korps og afdelinger. I kan nemlig blive en del af Bjærgning.dk tjenesten og stå til rådighed for en mangfoldighed af kunder. Hvis I mener, at I kan være med til dette, så tag kontakt til os i dag.

Hvorfor?