Specialister i fritrækning

Fritrækning af landbrugsmaskiner

Man hører ofte, at landmændene klager over vejret. Men vi ved godt, at det ikke kun handler om vilkårene for deres afgrøder og dyrebesætninger. De ofte meget våde vejrforhold om foråret og efteråret, giver landmændenes maskinel svære arbejdsvilkår i marken, hvor mejetærskeren, gyllevognen eller kornvognen sætter sig fast, og traktoren borer sig ned. Når det sker, så er vi klar med Unimoggen, som virkelig skal sætte hælene i, for at fritrække landbrugsmaskiner på marken.

Fritrækning kan kræve både træk og løft

Hos os er selv de mest komplicerede fritrækningsopgaver rutine. Eksempelvis udfører vi ofte fritrækning af lastbiler op af grøften. Her kræver det, udover træk og kranløft med løfteåg, at vi skilter og afspærre vejen, imens fritrækningen foretages.

Lokal tilstedeværelse

Her er det vores redningstjeneste i Nordjylland, der udfører en kompleks fritrækning fra en dyb rende på marken.

Vi fritrækker alt

Fritrækning handler om kraft. Vores unimogger og bjærgningsmaskiner med kraftige spil trækker alle typer fastkørte køretøjer fri. Dette fritræk af et tungt bæltekøretøj foregik i løs jord.

Få hjælp af en professionel

Vi har desværre hørt nogle triste historier, hvor trækkæden/tovet er gået i stykket og derefter har ramt en person, som enten har fået alvorlige skader eller er blevet dræbt. Det er derfor enormt vigtigt, at opgave udføres med det rette udstyr og af en professionel.

Mere information om dette kan også findes her.

Fritrækning i hele Danmark

Med vores omfattende netværk af partnere i Bjærgning.dk, vil du altid kunne få hjælp, uanset hvor fritrækningen skal finde sted. 

Vi har nemlig partnere fordelt over hele landet, så vi hurtigt kan rykke ud og du som kunde ikke skal betale for mange timers kørsel – det er win win. 

Kontakt os for en pris på fritrækning

Vi giver enten en fast pris eller et konkret estimat på opgaven, så vi er sikre på, at vi er enige om den del fra starten. Det gives blot når du ringer til os og fortæller lidt om situationen, ønsket tidspunkt for fritrækning og selvfølgelig lokation.

OBS: Vi har ikke abonnementsordninger.

Du kan finde en Bjærgning.dk partner her på kortet. Eller ring på telefon 29 70 93 10.

Opgaver vi har løst

Vi har mange års erfaring med fritrækning, bugsering og autohjælp.

I alle vores aktive år, har vi aldrig været ude til en eneste opgave, som vi ikke har kunne løse.

Vi er stolte af vores arbejde og tøver derfor ikke med at dokumentere det. Vi har samlet en masse billeder fra udførte opgaver her:
Galleri (mange forskellige opgaver)
Kompleks opgave (en meget kompleks opgave).