Bugsering, autotransport og specialtransport

Bugsering og løft af tungt materiel

Vores redningstjeneste udfører alle typer bugsering og maskintransporter. Tungt materiel som containere, entreprenørmaskiner, minigravere, rendegravere og alle typer trucks bugseres hver dag, og her råder stationerne over forskellige transport køretøjer. 

Vi bugserer tunge ting for både erhverv og private. Kontakt din station i nærheden, og vi er klar også i akutte situationer.

Autotransport

Høj sikkerhed og lav skadesprocent er de væsentligste parametre, når vi dagligt transporterer biler for både bilforhandlere, importører, biludlejningsfirmaer og private. I alle bugserings- og autotransportopgaver fastspænder vi bilerne på autotransporteren i henhold til de lovbestemte regler i vores branche. Det er din garanti for en optimal transportsikkerhed.

Vi har mere end 30 års erfaring med professionel autotransport, bugsering og vejhjælp.

Specielle transportløsninger

Igennem årene har vi bugseret en mangfoldighed af elementer, ligefra transport og bugsering af vindmølle elementer, beboelsesvogne, både, betonelementer, traktorer, lastbiler og busser.

Ved specielle bugseringer og transporter kan vi ikke tilbyde akut assistance, da disse transportløsninger kræver omhyggelig planlægning, og kræver tilladelser og følgebiler. Men tøv ikke at rette kontakt til os. Vi har mange års erfaring, og kan yde dig den mest professionelle og sikre transportløsning.