Vejhjælp uden abonnement

Vejhjælp i topklasse

Er du havnet i en situation, hvor et akut behov for assistance i forhold til vejhjælp, fritrækning eller bugsering er nødvendig, er vores portal, Bjærgning.dk, din løsning derpå. Vi servicerer primært kunder der ikke har et abonnement på vejhjælp. Vi opererer altid med faste priser på opgaverne, som du får vished om inden vi påbegynder vores arbejde. Derudover har vi ingen skjulte gebyrer eller uforudsete omkostninger.

Hurtig og erfaren vejhjælp

Med mere end 30 år i branchen, er der ikke den opgavetype, vi ikke har fået stillet og herefter løst.
Vi ved hvad der skal til, for at kunne have en hurtig responstid når vores kunder har brug for autohjælp – blandt andet ved at være stærkt repræsenteret landet over og dermed være geografisk fleksible.

Vi gør det nemt

Hos Bjærgning.dk har det aldrig været lettere at få et overblik over, hvor det nærmeste hjælpekorps og afdeling befinder sig. Med en overskuelig geografisk oversigt, kan du nemt få den rette hjælp.
Du vælger blot, hvorfra i landet du har brug for assistance og ringer os op, så rykker vi ud fra den nærmeste station. Det er akut assistance som du kan stille dit ur efter.

Vi har alt det fornødne udstyr og kan klare alle typer af opgaver inden for hurtig autohjælp; eksempelvis flytning af bil og akut hjulskift. Udover autohjælp, laver vi også bjærgning, fritrækning, maskintransport og bugsering af alle typer køretøjer.

Hvorfor bruge bjærgning.dk?

Find din nærmeste afdeling

Vi har lavet et kort der viser alle vores afdelinger, så du nemt kan finde hjælp tæt på din lokation. Klik HER for at gå til kort.