Om Bjærgning.dk

Velkommen til Danmarks bedste Bjærgningsvirksomheder. Vi tilbyder professionel bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Det har vi gjort i mere end 30 år, og vi ved derfor, hvad der kræves.

En stor brancheerfaring

Hos Bjærgning.dk ved vi, hvad vi taler om. Vi har nemlig beskæftiget os med bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer igennem mange år. Vi rykker ud til alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, gravemaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente netværk af bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj trukket fri. Faktisk har vi aldrig været udsendt til en opgave, vi ikke kunne løse. Vi står desuden for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet. Du vælger blot, hvorfra i landet du har brug for assistance og ringer os op, så rykker vi ud fra den nærmeste station. Det er akut assistance som du kan stille dit ur efter.

Vi klarer alle opgaver

Med mange års erfaring i bagagen, et bredt netværk og et stort maskinel, kan vi klare en mangfoldighed af opgaver inden for flytning, hejsning, bjærgning, bugsering og fritrækning. Vi gør alt for at tilbyde landets bedste priser. Det eneste tidspunkt du skal betale, er når du har et reelt behov for det. Vi binder dig derfor ikke i ufordelagtige abonnementsordninger. Når du vælger Bjærgning.dk, får du et setup af redningsbiler, der kan klare alle opgaver inden for arbejdsområdet. Ingen opgave er for tung til at blive løftet og vi klarer altid opgaven med et smil på læben.

Følg os på facebook