Erfaren bemanding til bugsering af bil

Vores erfarne bemanding står altid klar med kyndig vejledning og sikker håndtering. Når vi foretager en bugsering af en bil, fastspændes køretøjet på autotransporteren i henhold til de lovgivningsmæssige forbehold, som forefindes indenfor branchen. Dette er din garanti for en optimal transportsikkerhed, så du trygt kan overlade køretøjet under vores ansvar. Vi bugserer dagligt biler for både bilforhandlere, importører, biludlejningsfirmaer og private. 

Vi kan hjælpe i hele Danmark

Vi bestræber os på at sikre hurtig udrykning i dit lokalområde. Med vores brede netværk af erfarne samarbejdspartnere, er vi tilgængelige overalt i landet og kan kontaktes døgnet rundt. Ingen opgave er for stor til os. Om du ønsker bugsering af bil til forhandler, eller om det drejer sig om bjærgning eller anden håndtering af store køretøjer, så står vi altid klar til at vejlede. Hvis uheldet skulle være ude, er vi også parate til at håndtere akutte situationer.

Bugsering af bil til autoværksted

Vi tilbyder bugsering af bil til autoværksted. Hvis din bil ikke vil starte, er blevet beskadiget eller på anden måde forhindret i at køre videre, kan der være behov for eftersyn og reparation hos en mekaniker.
Vi sikrer derfor mulighed for bugsering af bilen direkte hen til et autoværksted. På den måde undgår du udfordringerne og den høje regning, der normalt kan medfølge, hvis du ikke i forvejen er tilmeldt abonnement til vejhjælp.
Hos os er der ingen tillagte gebyrer eller skjulte omkostninger. Skal din bil bugseres til autoværksted, informerer vi derfor altid om prisen, før vi påbegynder arbejdet. 

Om bjærgning.dk

Vi er et netværk af virksomheder, som, med vores individuelle kompetencer, tilbyder et stærkt udvalg af ekspertise inden for bjærgning, autohjælp og specialtransport. Med vores mere end 30 års erfaring, garanterer vi høj kvalitet og hurtig udrykningstid, uanset hvor du befinder dig i landet.
Vores koncept er gennemtestet med en høj kundetilfredshed, som vi mener, skyldes vores brede kendskab til opgaver på tværs af forskellige fagområder.
Bjærgning.dk er en optimal løsning for dig der ikke har et abonnement på vejhjælp.
Vores priser er faste og vi har vi ingen skjulte gebyrer eller uforudsete omkostninger. Vi sørger altid for at forventningsafstemme, inden vi påbegynder vores arbejde. På den måde kan du trygt overlade opgaven til os.