Autotransport eller autohjælp?

Det kan være svært at vide hvad de forskellige begreber dækker over. Autohjælp hos os, er ofte et akut opstået behov for hjælp, til at håndtere et køretøj. Det kan være ved trafikuheld, punktering, fastkørsel eller en anden form for udfordring, hvor køretøjet efterfølgende transporteres til enten din hjemmeadresse eller frem til det nærmeste værksted. Ved autotransport er der tale om transport af et køretøj, som fragtes enten for private kunder eller virksomheder. Dette kan, eksempelvis, være ved importering af nye biler, som skal transporteres til en forhandler eller en bil der skal transporteres til et værksted.

Kan jeg bestille autotransport?

Vi udfører både opgaver for virksomheder og private. Dvs. at vi transporterer alt fra importerede køretøjer for bilforhandlere, til campingvogne, veteranbiler og motorcykler. Vi har forskellige størrelser af transportvogne og udstyr, og kan sagtens transportere et større antal af biler. Vi anbefaler altid, at du kontakter os til en uforpligtende samtale om omfanget af din opgave. Så kan vi sammen finde frem til den bedste løsning, der kan bringe dit køretøj, sikkert og ubesværet, frem til den ønskede destination.

Transport af defekt køretøj

Hvis din bil er defekt eller totalskadet, og ikke selv kan kan køre, er der stadig mulighed for autotransport. Der kan dog være behov for anvendelse af hjælpemidler, til at få bilen læsset på transporteren, hvilket kan gøre opgaven mere omfattende. Vi transporterer dit køretøj til både værksted og ophugger, med garanti for sikker håndtering.

Autotransport i hele landet

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere, tilbyder vi afhentning og autotransport i hele landet. Har du behov for autotransport fra udlandet, har vi også partnere der tilbyder transport fra bla. Tyskland og Sverige. Dette er ofte en fordel for eksempelvis forhandlere, som køber og sælger importerede biler. Vores partnere tilbyder også transport mellem broerne og er derfor et perfekt bindeled mellem forhandlere, på tværs af landet. Som forhandler har du muligvis et regelmæssigt behov for autotransport. Med en uforpligtende samtale, kan vi finde frem til den løsning, som passer bedst til dine behov.